Kedi Kader’in yeni kaderi olmak isteyen?

Güncelleme #4: Kader’in yeni başlangıcı

Ve yaklaşık 2 aylık dönemin ardından Kader yeni yuvasını buldu! Zorlu bir tedavi süreci ve kaybettiği ayağının aksine, geçmişteki zorlu yaşamına bir perde çeken Kader için çok güzel bir dönem başlıyor artık. Sıcak bir yuva ve hayatında belki de hiç tatmadığı rahat bir yaşama yelken açarken kırmızı kurdelesiyle selamlıyor başta İlayda olmak üzere ona yardım eden herkesi. Maddi/manevi destek veren ve bu güzel hayatı korumaya çalışan tüm kalplere teşekkürler. Yarınlar kader için daha aydınlık artık 🙂
Ve birkaç mutluluk karesi:
Yolculuk vakti Kadercik 🙂
Kader yeni evinde..

Güncelleme #3
“Haberler kötü” demişti İlayda ikinci güncellemede. Sözü fazla uzatmaya gerek yok, Kader yaralı ayağını malesef kaybetti. Aslında bunu yaşamayı geçin, yazmanın dahi zor olması, belki uzatmamak ve hafta başında olan bir işlemi söyleyebilmek için bu kadar bekletti.. Neyse meselemiz bu değil. Maddi anlamda operasyon ve diğer bakım masraflarını büyük ölçüde çözdük ancak daha ilk günkü söylediğimiz durumlar hala geçerli. Kader’in her şeyden önce bir yuvaya ihtiyacı var. Bu anlamda sağlıklı küçük bir kedi kadar şansı yüksek değil Kader’in ama tam da bu sebeple haberi yaymak isyiyoruz. Oralarda bir yerlerde, Kader’in zorlu yaşamını güzel olanıyla değiştirecek biri olduğuna inanıyoruz. O kişi siz değilseniz bile, her zamanki gibi ilanımızı paylaşmanız bizim için gerçekten çok önemli. Umarız ki yayınladığımız son buruk güncellme bu olur. (Tolga)

Güncelleme #2
Haberler kötü. Son fotoğrafta Kader’in ayağı bandajlı gördüğünüz gibi. Tedavisine başlanmıştı, ama çarşamba sabaha karşı patisiyle ve bandajıyla çok uğraşıp kendisini yaralamış. Daha önce o noktada kırılıp kaynayan bir bölge mevcut olduğu için damarlanma ve dolayısıyla da dolaşım ile ilgili sıkıntı olmuş olabileceği ve bu yüzden bu şekilde davranmış olabileceğini düşündük. Ama bandajın 4. gününde böyle bir şey olmuş olabileceği biraz benim mantığıma uzak, ya da belki de bandajın içerisinde oynattıktan sonra böyle bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Bugün şöyle bir durum daha ortaya çıktı, dün durduk yere kendisini kafeste oradan oraya atmaya başlamış, hekimi yanına gittiğinde de normalde dönmüş. Buna neyin neden olduğu tam bilinmiyor ama patisine de öyle bir anda zarar vermiş olma ihtimali daha yüksek. Çarşambadan beri bandajsız şekilde yarasının geçmesi için tedavi görüyordu. Durum şu ki bugün yapılan kan tahlili sonucunda doku yıkımında ortaya çıkan “kreatin kinaz” enziminin çok yüksek miktarda olduğu ve bu noktadan sonra Kader için bacağı kurtarma noktasında geri dönüş olmadığı ortaya çıktı. Yani ampütasyon kaçınılmaz. Pazartesi günü Kadercik maalesef sağ ön bacağına veda edecek. Pazartesiden sonra da 20-25 günlük bir postoperatif dönem bekliyor kadersiz Kader’i… Bu süreci de klinikte geçirdikten sonra artık gerçekten bir eve ihtiyacı olacak. Bu konuda ona yardımcı olamıyorsanız bile en azından bunu paylaşarak belki Kader’in sıcak bir yuvaya kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz. Çünkü bir bacağı ve bir gözü olmayan bir kedicik için dışarıda hayat ne kadar zor olacak, hayal edebilirsiniz. Ayrıca maddi olarak destek olmak isteyenler için de Paypal hesabımızın varlığını hatırlatmak isterim. Her türlü yardımınız gerçekten çok değerli Kader için… (İlayda)

Güncelleme #1
Biz dahil, Kader’e yardım etmek isteyen ancak ona evini açamayan insanlar adına Kader’i bir süre daha ihtiyacı olduğu steril ortamı sağlayacağı Alsancak Veteriner Polikliniği‘nde tutmaya karar verdik. Bu noktada açık olmamız gerekirse Kader’in günlük 10 TL bakım & konaklama + haftalık 30 TL bandaj masrafı var. Ayağındaki yaranın enfekte olmaması ve dolayısıyla Kader’in ayağını kaybetmemesi için bu döngü, kediciğe bir yuva bulunamaması halinde birkaç ay devam ettirilmeli. Siz de çeşitli sebeplerle evinizde ona yer bulamamış ancak her şeye rağmen yardım etmek istiyorsanız tamamen güvenli PayPal hesabımızdan Kader’e istediğiniz miktarda yardım edebilirsiniz. 5, 10, 50, 100.. Gerçekten önemli değil. Kader’in bir günlük bakımı bile bizim için, bizden de öte Kader için çok önemli. PayPal dışında ödeme yolları ve diğer tüm sorularınız için aşağıdaki mail adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz. (Tolga)

Kedi Kader’in yeni kaderi olmak isteyen?
Topallıyor, ayağına hiç basamıyordu. Bir gözünün olmaması da yetmiyormuş gibi kısırlaştırılıp ameliyatlı haliyle sokağa atılmıştı. Belki eski sahibi belki de belediye tarafından kim bilir? Ya da ne fark eder? Kendisini “insan” sayan ancak bir hayvanı aciz durumda ortada bırakabilen varlıkların acımasızlığıyla tanıştı o. Hemde hiç hak etmediği halde.. Şimdi daha emin ellerde ama geleceği için bir eve, şu ana kadar yakalayamadığı her halinden belli olan bir mutlu yuvaya ihtiyacı var. Onunla ilgilenebilecek ve kötü giden hayatına tedavi, bakım ve en önemlisi de sahiplenme anlamında yeni bir ışık olabilecek varsa lütfen bizimle irtibata geçsin.

4@scrtlg.com & ilayda.h@hotmail.com

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150481472634182.401800.180936529181&type=3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir