sozluk.scrtlg.com

sozluk.scrtlg.com icin; “Limon Sozluk’e ulaşmanın alternatif, farklı bir yolu” demistim 9/3/2008’de. Evet oyleydi de. Limon Sozluk’e alternatif bir kapi, hava degisimi idi. Zaman gecti oldu Kasim 2008. Limon Sozluk cesitli sebeplerden kapandi. Hani bir cocugun ailesi kazada olur ya, sonra kurtarici bir akraba cikar, o hesap sozluk.scrtlg.com ortada kalan emekleri www.limonsozluk.com u kendine yonlendirerek ustlendi.

“Limon Sozluk dun kapandi bugun acildi” gibi bir durum asla soz konusu degil. Dedik ya eski emekler diye iste onlari canli tutabilmek, gerektiginde ulasabilmektir sozluk.scrtlg.com’un amaci. Bu yuzden “katilim hic yok, olu sozluk, batti gitti” gibi yorumlari lutfen kendisini acik sayip bu durumda olan sozlukler icin kullaniniz.

Genel gorunum itibariyle sari agirlikli temadan da uzaklasildigini gorebilirsiniz. Onun yerine yine Limon Sozluk zamanindan kalma “ssg’nin rengi” bozmasi “scrtlg” temasinin kullanimina gecti sozlugumuz. Logosunun, sozlugun su anki halini en iyi sekilde acklamasindan midir nedir baska secenek dusunmeden seciliverdi. Ayrica bu renk icin “erkek cocugu pijamasi rengi” diyenlerde var buradan kendilerine selam ederiz.

Evet degerli izleyiciler sozluk.scrtlg.com kisaca budur. Limon Sozluk’un kullerini denize dokmektense boyle toplayip onunuze seriverdik. Artik bakar bakar yad edersiniz, hadi bakalim!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir