MW Sin City: The Big Fat Kill

Becky geri döndü!

Aslında evet sırada The Hard Goodbye vardı ama küçük bir editöryal dokunuşla her şeyi baştan aşağı değiştirebiliyorsunuz. Hımm belki de Ocak ayında haftaya The Hard Goodbye deyip de o çıkmaz haftanın son 53’ü gelmediği için de böyle bir dokunuş yapmış olabiliriz, bilemiyorum.

image

Jackie Boy ve sürüsü Shellie’nin kapısını çaldığında korkusuzluğu ve umursamazlığından fazlasıyla anlayacağımız üzere The Big Fat Kill’de esas izleyeğimiz isim Dwight. Polis ve Old Town sakinleri arasına spoiler vermekten kaçındığımız bir şekilde başlayan olaylar neticesinde de ne kadar doğru, ileri görüşlü ve anlayışlı olduğumuzu kendi kendimize kabul edip tebrikleşiyoruz.

Kendi kanunlarını koyan Old Town, polislerle olan barışın bozulması durumuna temkinle yaklaşırken Miho ve Gail gibi iki müthiş karakter olayların çığrından çıkmasıyla ister istemez Dwight’ın yardım/eylem planına desteklerini esirgemiyorlar. Sonrası, hımm adı üstünde; Big Fat Kill!

image

Sin City 2 haberleriyle arkamızı toplamaya başladığımız şu günlerde, kafamızda izlenmiş, masaüstlerimizde oluşmuş The Hard Goodbye dosyamızı Monday Wars 2 finali olarak size sunmaya kararlıyız. Pek yakında 🙂

image

Tolga & Nesli & Gizem

Dönmez olaydın Becky!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir