Cult Pens deneyimine dair..

Türkiye’de dolma kalem aksesuarları denince, size işinize yarayabilecek desteği sağlayacak bir (hatta rakamla da belirtelim; 1) firma anca bulabiliyor olmanız güzel bir tekel piyasası yaratıyor.

İşin içinde elbette resmi ithalatçı olma “güvenirlikleri” de eklenince örneğin Pelikan M205 ucu için, orta ayar bir dolma kalem ücreti sizden talep edilebiliyor.

Burada devreye Cult Pens giriyor. İngiltere merkezli bir site. Stoklarından saat 15:00’a kadar verdiğiniz siparişi international shipment’a yetiştirebilme becersine ve dürüstlüğüna sahip

buy stromectol online

, Türkiye’de fazla alışık olmadığımız alışveriş deneyimi sunan başarılı bir site.

TL cinsinden karşılık verip yazıyı zaman içinde anlamsız kılmamak adına, Türkiye’de 45£ gibi bir değere satılan Pelikan M205 orijinal nib’ini, 7£ + makul shipping ücreti ile size ulaştırmaları, ülkemizdeki durumun vahametini eminim yeterince gözler önüne seriyordur.

Siparişten sonra tam bir haftada teslim edilen parça için genelde Çin’den gelen ürünler için konan 15 TL’lik “devlet katkısı” dışında herhangi bir gümrük ödememeniz de cabası.

Amacım yerli distribütörleri yermek olmasa da, Cult Pens gibi alternatifler olduğu sürece tüketici kendi çıkarlarını fazla soru işareti yaşamadan düşünebilir görüşündeyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir