Kitap Projesi: Kayıp Kedi

Aslında “Kayıp Kedi” ilk bölümün adıydı ama çok beğenilince tüm ki… Yok yok panik yapmayın tüm kitabın adı olmadı, sadece esas isme kadar öyle anar olduk 😉

Gidecek Var’ın ardından pek ilerleme sağlayamadığım Derin Oyun kenara ayrılmışken yeni bir kitap projesi ile devam ediyorum.

image

Şehirdeki yaşantılarının bir yere varamayacağını anlayan Nisan ve Tuna’nın aslında pek çoğumuzun hayalini kurduğu Ege’ye yerleşip burada yeni bir hayat kurmaları üzerine kurulu sıcak bir roman olarak hayatına başladı “Kayıp Kedi”.

İkilimizin orakları Şirin ve Yunan Nico ile beraber işlettikleri pek örneği bulunmayan tematiklikteki restoranları Yaz, Nico’nun ailesi ve daha birçok ilhamla, başlanmasının üzerinden henüz birkaç ay geçmişken şimdiden Derin Oyun’un kaldığı mesafeyi geçtiğini söyleyebilirim.

Yazmanın doğası ve güzelliği gereği elbette net bir bitiş tarihimiz şimdilik yok. Bazen günde birden fazla bölüm çıkarken bazen bir tanesi tüm haftaya yayılabiliyor. Ama insanın severek bir şeyler yapmasının motivasyonunu “Kayıp Kedi”de fazlasıyla hissediyorum ve bu, devamlılığın en büyük anahtarı.

Tarz olaraksa sanırım artık iyice üzerime oturmaya başlayan romantik-polisiye çerçevesinde kalıp, macera dozunu önümüzde artık somut karşılaştırma sağlayan ilk kitabım Gidecek Var’a göre daha az tutacağım.

Bir de tabi hikayenin kontrol edemediğiniz kısmının sizi yönlendirmesini dikkate alarak, pek çok kapının halen aralık olduğunu belirtmek istiyorum.

Gidecek Var’da özellikle hikaye ilerledikçe olanı biteni okuyup bana destek olan dostlarımın faydalarını asla unutamam. Hayli yeni bir proje olan “Kayıp Kedi” için de şu an en iyinin de iyisi biriyle beraber gittiğimizi söylersek yanlış olmaz. Ancak fazladan birkaç göze her daim ihtiyaç duyulacağı için gönüllü olmak isteyenler bana ulaşabilir.

“Kayıp Kedi” için ilerleme günlüğüne tolgaerbak.com/kayip-kedi adresinden ulaşabilirsiniz.

Good times ahead! 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir