Favori Happy’ler: Bölüm 1

Pharrell Williams’ın Happy’sini duymayanınız var mı? Sadece Power FM ve benzerinde dinlediğiniz bir şarkı olmasının yanında parça, 24 saatlik ilk müzik video’ya sahip ve ayrıca Despicable Me 2 filmiyle en iyi müzik dalında 2014 Akademi Ödülleri’nde Oscar adayı.

Bizse Nesli, Emre ve Çağla ile birlikte Happy’nin 24 saatlik LA sokakları ve kapalı mekanlarındaki performanslarından favori 15’imizi üç bölümde sunmaya karar verdik.

Happy tam 4 dakikalık bir şarkı ve 24 saatte 1440 dakikadan tam tamın 360 performans var. İzlemesi, çekmesi her şeyi zor, eğlenmesi ise kolay ve mutlu edici bir deneyim. Sözü uzatmadan, ilk bölümümüzle sizi daha fazla dinlemekten kurtaralım 🙂

Yaptığımız seçimlerde “en iyi şu, bu bunun bir altı” gibi puanlamalardan çok favorilerimizi karışık sırayla beğeninize sunuyoruz. İlk bölüm için ben ve Çağla’nın seçimlerini göreceksiniz. Ayrıca her saat başı görünen Pharrell Williams ve arada çıkan diğer ünlü isimleri dikkate almadığımızı da eklemek lazım. Performansa direk ulaşmak için başlıklara tıklamaktan çekinmeyin 🙂

6:04 PM (Tolga)

image

6. saat başında Pharrell Williams’tan hemen sonra çıkan kız. Öncelikle kendinden çok emin ve artık “Happy dansı” diye bir gerçek kabul ediliyorsa buna fazlasıyla hakim. Köprü üzerinde fazla halkla iç içe olmamasına rağmen ortamı sahiplenmesi ve Happy’i yaşaması 4 dakikanın tamamına yansıyor. 

7:44 PM (Tolga)

image

Zerafet. Bu video’yu izlediğimde hissettiğimi en iyi açıklayacak kelime bu. Aslen olan da aslında bu. Hafif ve abartmadan sergilenen dans figürünün yanında harika kıyafetler ve kabul edelim harika bir insan. İlk kendi kendime bulmuş olsam da, bizimki gibi favori listemelerinde sıkça karşılaşmanız olası. Defalarca izlenebilir..

1:40 AM (Tolga)

image

Halkla iç içelikten bahsetmiştim ya, işte onu harika beceren bir performans örneği. Erkek dansçımız Happy’e o kadar hakim ki, şarkıyı bir yandan yaşarken bir yandan da çevresindekilere kayıtsız kalmıyor. Yüksek enerjisi ve profesyonelliği ise, çevredekilere adeta “soilst benim” imajını veriyor ve çoğu yerde onları imrendiriyor.

2:08 PM (Çağla)

image

Aman tanrım Scrtlg’s’te ben! İnanamıyorummm 😀 Tamda bu kızcağız gibi çevreye duyarsızlık örneği oldu. Dünya yıkılsa umrunda olmaz ve herkes onun çevresinde dönüyormuşçasına asi. Baskın karakterleri seviyoruz 🙂

7:36 PM (Çağla)

image

Ben sevgili Tolga gibi kıvırcık saç &beyaz ten ikilili veya zarif kişilere öncelik tanımadığıma (tamam bu kadar :)) saf yeteneklere bakıyorum. İşte bu arkadaş gibi. Herkes yerinde hoplayıp zıplar ama o çubuklar üstünde valla tebrik edilesi…

***

Eveeet, laflarımızı da yediğimize göre ilk 5’liğimizi burada kapatıyoruz. Bugün sadece benim ve Çağla’nın favorilerini gördük. İkinci bölümümüzde ise aynı formatta Nesli ve Emre olacak.

Beşer beşer gitmek üzere üçüncü bölümede kendi seçimlerimize ek olarak sizlerden gelenleride değerlendirmek istiyoruz. Bunun için favori Happy’nizi süresi ve birkaç cümlelik açıklamanızla birlikte iletişimden bize ulaştırabilirsiniz.

Mutlu olun 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir