Monday Wars Part II

Monday Wars, biraz Star Wars’a adanmış gibi bir seriydi ama kendi kendimize oturup kim pazartesilerle savaşmıyor dedik ve pazartesi geleneğimizi devam ettirelim dedik.

Part II, yani ikinci serimizin film(ler)i Sin City (2005).

image

That Yellow Bastard, The Customer Is Always Right, The Hard Goodbye ve The Big Fat Kill olmak üzere film içerisinde film tadında dört pazartesilik malzememiz olacak. Bunları, aksi durumlar oluşmadığı takdirde ikişer haftalık aralarla sunmayı düşünüyoruz.

Ve kadro. Orijinal Monday Wars’taki Nesli ve ben devam etmek üzere, serinin her halkası için bir yazar daha düşündük. Süreç içerisinde tabi ki değişiklikler olacaktır ama temel hatlar şimdilik yazılar arası ikişer haftalık aralar, üç katılımcı ve değişken sürelerdeki Sin City serileri.

Programımız bugün That Yellow Bastard ile başlıyor. İlk bölüm için yazmak isteyen varsa, gün içerisinde bana ulaşırsa güzel olur lakin şimdilik kendi köşelerimizden izleyeceğiz gibi duruyor (en azından ilk bölümü :))

Star Wars kadar hakim olmasam da, seriden haberim olduğu için birden fazla katılımcı olması halinde sana bu uyar, seni bir dahakine bırakalım tarzı yönlendirmelerime katlanacağınızı umuyorum 🙂

That Yellow Bastard bugün izlenip en geç haftasonu yayınlanır sanıyorum. Haftasonunu geçersek de, aaa bak bundan ikişer haftada bir yazıyorlar deme hakkınız baki 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir