3, 2, 1 ve Baskııı!

Bir Gidecek Var gelişmesiyle daha birlikteyiz.

Biraz sarkan kapak seçim, telif, tasarım sorunlarını 100% kendi tasarımımız olan ve #109 olarak da tanınan seçenekle noktaladık. Üzerine eklenecek yayınevi logosu ve birkaç düzenleme gibi teknik detayların haricinde her şeyin bitmiş olması bilhassa benim açımdan gayet rahatlatıcı oldu.

Önden sonra birde arka kapak var tabi. Özellikle ön için başkasının tasarımına burun kıvırarak yaklaşan ve kendi tararımının üzerindeki en küçük çizgiyi bile üzerinde düşünerek ekleyen biri olarak, arka kapağı metinleri haricinde yayınevinin hayal gücüne bıraktığımı söyleyebilirim. Hem zaman, hem de ön kapakta yaşanan fazla “üzerine düşmeleri” önlemek adına mantıklı bir karar olmuşa benziyor. Eh, sonuçta son onay olarak bir bakış hakkım daha olması da, bir diğer dayanak olarak karşımda duruyor.

Arka kapak metinleri ise, gidecekvar.com adresindekilerin düzenlenmiş hali ile küçük bir bio’dan oluşuyor. Zaten Gidecek Var logosu dahil “öylesine” yaptığım şeylerin dönüp dolaşıp nihai hallere dönüşmesine o kadar alıştım ki, oturup sıfırdan bir şeyler karalamak gereksiz geldi. İyi bir şey di mi bu?

Ve baskı. Evet sıradaki aşama nihayet ve nihayet baskı. Süre olarak her zamanki gibi net bir tarih vermeyeyim ama bir ayı geçmeyeceğini umduğum bir zaman diliminde Gidecek Var en azından kendisi için gelecek var diyebilecek.

Kod adı 109 ile sizi baş başa bırakıp sizlere, yazıyı yazma anıma ithafen iyi akşamlar diliyorum. Umarım ki sıradaki Gidecek Var yazısı “Gidecek Var çıktıııı!” temalı olur 🙂 Görüşmek üzere..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir