X’in Tavsiyesi: Kafa izni

Okulu bırakıp işe mi başlıyorsunuz? Yoksa daha iyisi okulu bitirip mi işe başlıyorsunuz? Ya da hayatı tersten yaşayıp işi bırakıp okula mı devam ediyorsunuz? Yine mi olmadı? X’i bırakıp Y’ye mi geçiyorsunuz? O zaman X’in Tavsiyesi’nin tam 2 yıl sonraki dönüşü tam size göre! Bugünkü konumuz kafa izni.

Bütün sene, o da yetmedi bütün yaz koşturdunuz, koşturdunuz ve yine koşturdunuz. Deyim yerindeyse at gibi. O da yetmedi kendinizi bu hayvana daha da yakın hissedip dinlenme anlarınızı da onun tarzıyla ayakta geçirdiniz.. Sonrasındaysa pat! Bir sayfa kapandı yenisi açıldı derken bir bakmışsınız ki dinlenmeyi unutmuşsunuz. Üstelik o ilham aldığınız çalışkan dört ayaklı arkadaşınızın uykuyu bile ayakta geçirdiğini öğrenip kandırılmış da hissediyorsunuz..

X’in Tavsiyesi olarak size önerimiz -ehm neydi Frank???- hah kafa izni!

Çok hassas bilimsel deneylerle hesaplanmış minumum 5, maksimum 7 günden oluşan ve ilk satırları okurken kendinizi yakın hissettiğiniz değişkenler arasına rahatlıkla koyacağınız* kafa izni; bedeni ve zihni canlandırır, sizi kanatlandırır. Yatarsınız, kalkarsınız, yazı uğurlarsınız, gezersiniz, tozarsınız… Dahe ne olsun efendim? Her şeyi biz mi söyleyelim? Ayrıca sizi, sizden başka daha nasıl düşünelim?

X’in Tavsiyesi aylaklık klübü gururla sundu.

* Boş zaman yaratamayanlar için iş vb durumlarda aslında planlı bir şekilde sadece tek bir günde topladığınız evrakları bir haftada ancak topladığınızdan bahsedin. Okul içinse; ilk hafta ders mi olur ya? 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir