CSI 12. Sezon Beklentileri

CSI’ın 12. sezonu için bir takım hazırlıklar içerisinde olduğu söyleniyor.

Uzun zamandır konuşulan (beklenen) Marg Helgenberger’ın canlandırdığı Catherine Willows karakterinin ayrılacağı haberi, Wikipedia’daki cast bölümünde aktrisin 12. sezonda yan role kaydığının gösterilmesiyle doğrulanmış gibi duruyor.

Bununla birlikte boşalan koltuğun supervisor’lık olduğunu düşündüğümüzde birisiyle doldurulması gerekiyor. Her ne kadar başrol oyuncusu olsa da, Laurence Fishburne’ün canlandırdığı Ray Langston karakteri senaryo gereği çaylaklıktan yeni çıkmış bir karakter ve bu konuma uygun değil. Var olan ekipte geriye uygun olarak sadece Nick Stokes karakteri kalıyor ki George Eads’in böyle lider bir rolde oynaması da pek olası değil.

Öyleyse yine Catherine Willows’un ayrılış haberini ilk ileten söylentilere kulak veriyoruz ve görüyoruz ki CSI’ın 12. sezonu için supervisor’lık konumu, esas adamımız Gil Grissom’a ayrılmış durumda. William Petersen’in de ayrıldığı günden beri olası bir geri dönüşe her zaman sıcak baktığı bilinen gerçeğiyle de dizinin takipçileri henüz doğrulanan bir durum olmasa da olası bir kalıcı role “neden olmasın” demeden geçemiyor.

Yeni sezona doğru işler tabi ki daha netleşecektir ancak cast üyeleri hakkında son resmi haber de 11×21’de LA’de Conrad Ecklie’nin kızı rolünde konuk oyuncu olarak gördüğümüz Morgan Brody’den geldi. Elisabeth Harnois’in canlandırdığı karakter 12. sezonda ana kadroda yer alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir