X’in Tavsiyesi: Biblo

Birine hediye mi ariyorsunuz? O zaman X’in Tavsiyesi bugun size mukkemel bir secenek sunacak.. Ilk programimizin tavsiyesi mukemmel bir biblo.

Neymis efendim takilar, saatler, parfumler hatta arabalar? Neden illa butceye gore degerli seyler hediye olarak gorulur? Bence tam tersi yapilmali. Vereceginiz hediye karsinizdaki kisiyi gicik edecek ve degersiz bir sey olmali. Her bakista sizi, sinir ola ola hatirlatacak olsa da size mukemmel bir eglence duygusu enjekte edecektir. Soylemedi demeyin..

Baksaniza su resme efendim ne kadar igrenc bir sey… Yasini basini almis, pantolonunu askiyla tutturan pipolu salak bir herif. Oda yetmiyormus gibi yaninda birde it gezdiriyor.. Eh be antika herif senin kendine hayrin kalmamis nedir bu hayvancegize cektirdigin sorarim sana. Bak sinirlendim simdiden.

Alin bunu verin istediginiz kisiye. Ilk anda kafanizda patlamazsa inanin amaciniza ulastiniz demektir. Uzunca bir sure hediyeyi alan sansli(!) kisinin vitrininde duracak, ilk tasinmada bir koliyi boylayacaktir.

Ekonomik hediyeler klubu gururla sundu, goodbye & goodnight.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir