Limon’un Vedası

Eee, her guzel seyin bir sonu varmis derler.. Limon Sozluk’te oyle oldu boyle oldu bu noktaya geldi.. Sebepler, sonuclar konusacak o kadar cok sey var ki.. Ne buradaki 2 satir, ne de baska bir sey malesef ki bunlari aciklamaya yetmez. Her sey, bu kararin bu noktaya gelisini -olayin gerceklesecegini bilmese de- tahmin edebilen bir elin parmaklarini gecmeyen kisinin kafasinda aslinda. Muhtemelen bu karara uzulecek kisiler de sadece onlar. Sevinenler mi? Onlara da guzel bir surpriz oldu aslinda. Bu guzel haftasonu gunu yuzlerinde, “hahaha beni atmisti iyi oldu serefsizlere” gibisinden cumle esliginde bir siritma olduguna en ufak bir suphem(iz) yok. O zaman bu kucuk kafalar icin kucuk bir aciklamamiz olsun; Evet zirvede birakmadi Limon ama inanin bu karar, hic birinizin onune egilme degil. Aksine herkesin gordugu ucuruma dogru suruklenmede elimizle kolumuzla yakalanan bir agac ya da bir nevi kopruden onceki son cikis. Ister sevinilsin ister uzunulsun karar budur sevgili dostlarim. Sanal islerle de ancak bu kadari olur. Kim aksini soylerse agzinizi birakip baska taraflarinizla gulmeye baslayabilirsiniz cunku tamamen tecrubeyle sabittir. Birakin bu bilgisayar islerini, cikin dolasin, hayatin tadina varin. Bilgisayarin esiri degil sahibi olun. Ona bos zamaninizda degil, ihtiyaciniz oldugunda basvurun. Inanin boyle bir dunya daha guzel olacaktir.

Hani biri olurde sorarlar ya “rahmetliyi nasil bilirdiniz” diye. Herkesin son bir sozu vardir nede olsa. Bende sorayim dedim “nasil bilirdiniz Limon’u” diye. Bakin size son bir kolaylikta yapip guzel bir iletisim formu* hazirladim. Yazin efendim, yazin ki gorelim neymis bu Limon? Acisiyla tatlisiyla bir gulumseme mi birakti sizde yoksa kizgin bir bunye mi? Hos sozler mi tanimlayacak Limon’u yoksa kufurler mi?

Ne guzel gevezelik ettik dimi? Evet evet evet.. O zaman klasik kapanis konusmasini yapalim. Limon Sozluk’te emegi gecen herkese, bizi okuyan tum okurlara, bu karari alirken bencillik ettigimi bile bile danismadigim insanlara ve tabi ki 3. sinif sozluk klonlarina selam ederim. Hadi eyvallah.

Tolga – 1/11/2008

* Metinin, Limon Sozluk sayfasina birakilan son veda mesajindan kopyala/yapistir olmasindan mutevellit iletisim formu bu sayfada yer almamaktadir. Eger buradan gorup veda mesaji atma gibi bir dusunceniz dogarsa ayni kapiya cikacak olan tolga@scrtlg.com adresini kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir