Biri etkinlik mi dedi? O da ne?

Bu güne kadar birçok girişimci yazarlarımız “anında görüntü show, beyaz show, İstanbul zirvesi, Ankara zirvesi limon sözlük t-shirtleri” vb etkinlikler/oluşumlar düzenleme gayretine girdiler. İlk bakışta hem tanıtım, hem kaynaşma açısından hepsinin faydalı olacağı apaçık ortada gibime geldi bir nokta hariç “katılım”.

Bu örneklenen girişimler belki hatırlayamadığım birkaç tanesi daha hepsi arasında en fazla talep olana 7 kişi başvurdu oda beyaz show aktivitesi.

Gerçekten bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz ama bir noktada kişi sayısında kilitleniyoruz. Katılımcı yazar sayımızı tema kullanımlarında sayarsak yaklaşık 95-100 civarı ve bunların yarısı İstanbul’da. Ama İstanbul’da yapılan daha doğrusu yapılmaya çalışılan bir organizasyonda maksimum katılım 7.

Buradan limon sözlük olarak sanırım fazla bilgisayar bağımlısı olmuşuz sonucuna varıyoruz. Bugün bulunduğumuz yerden bakıyorum da dostluklarımızın en samimi hali msn penceresini geçemiyor. Yaklaşık 5 denemede yeterli bir sonuç alınamıyorsa bir altıncıyı denemeye gerek yokturdan yola çıkarak şahsım adına artık böyle bir çaba içerisine girmeyeceğimi belirtmek isterim. Bu konuda hevesli kırılmayan arkadaşlarımız elbette çıkacaktır duyuru, haber şeklinde elbet destekleyeceğim ancak benden bu kadar dostlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir