Limon Sözlük’ü Görüyoruz Bilgisayarlarımız Kapalı

Şubat ayı Limon Sözlük için tam bir tanıtım ayı oldu. Dergiler, televizyonlar derken sözlüğümüzü bilgisayar harici görmeye başladık.

Tarih Ocak 2008, Sinan Akkol’a yolladığım “Limon Sözlük’ün Oyungezer dergisinde tanıtımı” hakkındaki mesajıma kısa sürede, olumlu cevap geldi. Oyungezer Şubat 2008 sayısında, Güven Çatak’ın köşesi olan “Ekran Dışı” bölümünde kendine yer bulan Limon Sözlük ilk medya deneyimini burada yaşamış oldu.

Biz dergi ile kurduğumuz iletişime sevinirken, sözlük yazarlarımızdan “nick myok” Şubat ayı için bize bir sürpriz daha yaptı. Bursa merkezli Olay TV’deki Selda Hasret’in sunduğu “Yeni Hayat” isimli programda Limon Sözlük hakkında uzunca bir sohbete katılan yazarımız sözlüğümüzü en iyi şekilde temsil etti.

İşte bir ay sözlüğümüz için böyle güzel olaylarla geçti. Oyungezer’deki tanıtımda katkısı bulunan Sinan Akkol, Güven Çatak, tanıtım metnimizin çoğunluğunu hazırlayan “hayvanlar gibi yazar” isimli yazarımıza, Olay TV tanıtımımızda katkısını bulunan Yeni Hayat programı ve sunucu Selda Hasret ve tabi ki TV’de tanıtma imkanımızı sağlayan ve tanıtımı yapan “nick myok” isimli yazarımıza buradan tekrar teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir