ED’den Obi’ye

Online dergimiz ED’yi dergi halinde bırakalı nerdeyse 1 yıl oldu. O zamandan bu zamana ben dahil birçok ED yazarının içinde sürekli bir dönüş fikri vardı. Çeşitli sebeplerle ertelenen bu fikir, Bertan’ın yepyeni bir site yapmasıyla tekrar hayat buldu diyebiliriz.

İsim konusunda birçok şey yazıp çizdik, ED ile devam etmeyi de düşündük ancak gerek eski bazı olumsuz gelişen olaylar, gerekse yeni bir başlangıç yapma isteği bizi yeni bir isim arayışına itti ve en sonunda “dergici” kimliğimizi ön plana çıkaran ObiDergi isminde anlaştık ve http://www.obidergi.com adresini aldık. Obi adından da anlaşılacağı üzere, ED’nin devamı niteliğinde interaktif, güzel bir dergi oldu. Arayüz ve tasarım yönüne ise ED’nin 2. Dönemine yakın bir online bilgi portalı havasının dergi formatı ile güzel bir harmanı diyebiliriz.

Toparlamak gerekirse; ObiDergi ile önümüze yepyeni bir sayfa açtık. Eski yazar arkadaşlarımızın bir kısmı ve aramıza yeni katılan arkadaşlara tekrar hoş geldiniz der, ObiDergi’nin hepimiz için uğurlu gelmesini dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir